dinsdag 15 april 2014

Gezonde Bonen wokschotel

Gister heerlijke bonen wok schotel met biefstuk gegeten! Was heerlijk.De boontjes heb ik vers op de markt gehaald. De erwtjes moest ik zelf nog doppen zo vers waren ze. ik had nog nooit verse doperwten gegeten maar wat is dat lekker! Ze zijn veeeel zoeter dan uit de diepvries:) Hoe maak je het?



voor 1 persoon pakte ik:
100 gram tuinbonen in peul ( gedopt hou je dus minder dan 100 gram over)
50 gram sperziebonen
50 gram peultjes
50 gram doperwtjes ( ook in peul dus gedopt hou je weer minder over)
1 biefstuk.
Wat runder bouillion
soya saus
knoflook
olie

Verhit de olie in de wok. Wok alle boontjes + knoflook , en blus af met een beetje runderbouillon en soya saus. Houd op hoog vuur. Snij ondertussen de biefstuk in dunne reepjes. Zodra de bouillion en soya een beetje verdampt zijn voeg je de biefstuk toe. wok even mee en blus weer af met runderbouillon en soya saus. Wok nog even op hoog vuur en opscheppen maar. Simpel maar lekker:)

Eetsmakelijk!

Veel Liefs Denise

Geen opmerkingen:

Een reactie posten