maandag 30 januari 2012

How to: Chocosticks

Het is een beetje laat maar hier alsnog een how to. Dit keer van een chocstick. Dat zijn blokjes chocola aan een stokje. Als je ze in warme melk roert krijg je chocolade melk! heel lekker en ook nog is leuk en makkelijk om te maken.

snij de chocolade klein



daarna smelt je de chocolade aubain- marie. Voeg eventueel wat kruiden toe. ik heb Vanille en kaneel gebruikt. PAS OP!!! vanille aroma van de supermarkt bevat water, hiervan gaat je chocolade schiften en kan je het niet meer gebruiken. gebruik of vanille suiker of pure vanille extract. ( kan je ook zelf maken)



Giet de gesmolten en gekruide chocolade in de ijsblokjes vorm ( de vorm moet wel siliconen zijn)







Steek daarna de stokjes erin! ik heb op het stokje gezet welke kruiden erin zitten. Zo kan ik ze uit elkaar houden, maar is natuurlijk niet nodig.




even in de vriezer laten uitharden en dan kan je de chocosticks uit de vorm halen.

Veel Liefs Denise











































































je snijd eerst het chocolade klein.

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten